Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο μάνατζερ του Γκάμπριελ Ζεσούς επιβεβαιώσε τις επαφές με Άρσεναλ

Ο μάνατζερ του Γκάμπριελ Ζεσούς επιβεβαιώσε τις επαφές με Άρσεναλ

Ο μάνατζερ του Γκάμπριελ Ζεσούς επιβεβαίωσε τις επαφές του Βραζιλιάνου με την Άρσεναλ, ωστόσο όπως τόνισε οι Λονδρέζοι δεν είναι οι μοναδικοί που έχουν βάλει στο στόχαστρο τον πελάτη του.

Όπως όλα δείχνουν η φετινή χρονιά είναι η τελευταία στην οποία ο Γκάμπριελ Ζεσούς αγωνίζεται με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Βραζιλιάνος φορ αναμένεται να αποτέλεσει παρελθόν από την ομάδα του Μάντσεστερ, με αρκετές ομάδες να έχουν βάλει στο στόχαστρο την περίπτωση του.

Ανάμεσα σε αυτές είναι και η Άρσεναλ με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πριν από μερικό διάστημα πως οι δυο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με στόχο την έναρξη της συνεργασίας τους ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μια πληροφορία που επιβεβαιώθηκε απόλυτα από τον μάνατζερ του Βραζιλιάνου, Μαρσέλο Πετινάτι, ο οποίος αποκάλυψε πως ο πελάτης του βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Λονδρέζους.

«Είχαμε συζητήσεις με την Άρσεναλ για τον Γκάμπριελ Ζεσούς. Μας αρέσει το πρότζεκτ, είναι μια πιθανότητα που εξετάζουμε. Υπάρχουν ακόμα έξι κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον Γκάμπριελ, αλλά εκείνος είναι επικεντρωμένος στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν με την Μάντσεστερ Σίτι. Θα δούμε τι θα γίνει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024