Ο Καρίμ Μπενζεμά κάνει πράγματα και θαύματα τη φετινή σεζόν, οδηγώντας τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κατάκτηση του 35ου πρωταθλήματος.
Με 26 γκολ σε 30 αναμετρήσεις, ο γάλλος φορ συνέβαλε τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία της Βασίλισσας, που διεκδικεί και την παρουσία της στον τελικό του Champions League.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ κλήθηκε να σχολιάσει τα φετινά… όργια του Καρίμ Μπενζεμά, υπογραμμίζοντας πως δε γίνεται να μην πάρει τη Χρυσή Μπάλα ο έμπειρος επιθετικός.
«Ο Μπενζεμά είναι εξαιρετικός από τότε που ήρθε, αλλά τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως πρέπει να του δώσουν τη Χρυσή Μπάλα. Αυτήν τη χρονιά κανείς δεν μπορεί να του τη στερήσει».
Ο Γκασπερίνι φαίνεται πως δεν υπολογίζει τον Κώστα Τσιμίκα και είναι πιθανό ο Έλληνας μπακ να γυρίσει στη Λίβερπουλ – Όλα τα δεδομένα για το μέλλον του στη Ρόμα
Ο Σιδηρόπουλος υποβιβάστηκε από την ελίτ κατηγορία, όπου ήταν τυπικά εδώ και τρία χρόνια, ενώ έσβησε και κάθε ελπίδα για ανέλιξη του Παπαπέτρου στην κορυφαία κατηγορία. Ολο το παρασκήνιο