Ο Κολοσσός Ρόδου επικράτησε εκτός έδρας του Περιστερίου με 78-70 για την 24η αγωνιστική της Basket League και πέτυχε την 4η σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.
Ο Κολοσσός Ρόδου πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Περιστερίου, επικρατώντας με 78-70 για την 24η αγωνιστική της Basket League, φτάνοντας στην 4η διαδοχική του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.
Έτσι, η ομάδα της Ρόδου έφτασε στο 14-8 και πλέον έχει μπει γερά στο κόλπο της τετράδας, ενώ το Περιστέρι είναι στο 9-13.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, παίρνοντας αμέσως τον έλεγχο και προηγήθηκε με 11 πόντους (9-20), με το Περιστέρι να μειώνει στους 7 (13-20).
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς, πλησίασαν στους 4 πόντους (20-24), αλλά ο Κολοσσός με 10/12 εύστοχα τρίποντα έκλεισε το ημίχρονο με προβάδισμα 19 πόντων (31-50).
Το Περιστέρι έκανε τη δική του αντεπίθεση στο 3ο δεκάλεπτο και με ένα επιμέρους σκορ 20-3 μείωσε στους 4 τη διαφορά (56-60). Έχοντας πρωταγωνιστή τον Φλόιντ στην επίθεση, ο Κολοσσός έφτασε τελικά στη νίκη με 78-70.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί τον Νίκολας Λαπροβίτολα για περίπου τρεις μήνες, όπως ανακοίνωσαν οι Μπλαουγκράνα και επί της ουσίας χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Μπορεί ο Νόβακ Τζόκοβιτς να αποκλείστηκε από τον Τζακ Ντρέιπερ στο Indian Wells, ωστόσο ο Σέρβος G.O.A.T. του τένις, θύμισε σε όλους τι μπορεί να κάνει με έναν πόντο που μόνο αυτός μπορεί να πάρει...