Οι Γουόριορς έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο παρκέ και διέλυσαν τους Νάγκετς με 126-106, κάνοντας εύκολα το 2-0 στη σειρά των πλέι-οφ.
Με τους Στεφ Κάρι και Τζόρνταν Πουλ να πετυχαίνουν 63 πόντους η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο πρόσφερε ένα εντυπωσιακό θέαμα.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιόκιτς, ο οποίος αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με 2 τεχνικές ποινές, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο πλέον, ενώ η εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι με τους Γουόριορς ήταν αποκαρδιωτική.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο τρομερός για ένα ακόμα παιχνίδι Στεφ Κάρι, που σημείωσε 34 πόντους και 5/10 τρίποντα, ενώ είχε και 4 ασίστ.
Επιπλέον, ο Τζόρνταν Πουλ είχε 29 πόντους με 5/10 τρίποντα και 8 ασίστ, ενώ και ο Τόμπσον σημείωσε 21 πόντους.
Από τους Νάγκετς ξεχώρισε μονάχα ο Γιόκιτς με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ οι Μπάρτον, Μόρις και Χάιλαντ είχαν από 12.
Nikola Jokic gets upset at the non-call and goes OFF on the referee. He gets hit with his second technical foul and is ejected.pic.twitter.com/NUDZyI8o36
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Τυχαίο; Ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Λεβερκούζεν δεν είχε να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο της ομάδας αλλά και του Ιταλού αρχιδιαιτητή καθώς οι προκλητικοί Ολιβερ και Πινέιρο έκαναν λάθη σε βάρος του
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.