Οι Γουόριορς έκαναν ό,τι ήθελαν μέσα στο παρκέ και διέλυσαν τους Νάγκετς με 126-106, κάνοντας εύκολα το 2-0 στη σειρά των πλέι-οφ.
Με τους Στεφ Κάρι και Τζόρνταν Πουλ να πετυχαίνουν 63 πόντους η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο πρόσφερε ένα εντυπωσιακό θέαμα.
Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Γιόκιτς, ο οποίος αποβλήθηκε από την αναμέτρηση με 2 τεχνικές ποινές, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο πλέον, ενώ η εικόνα που παρουσίασε στο παιχνίδι με τους Γουόριορς ήταν αποκαρδιωτική.
Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο τρομερός για ένα ακόμα παιχνίδι Στεφ Κάρι, που σημείωσε 34 πόντους και 5/10 τρίποντα, ενώ είχε και 4 ασίστ.
Επιπλέον, ο Τζόρνταν Πουλ είχε 29 πόντους με 5/10 τρίποντα και 8 ασίστ, ενώ και ο Τόμπσον σημείωσε 21 πόντους.
Από τους Νάγκετς ξεχώρισε μονάχα ο Γιόκιτς με 26 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ οι Μπάρτον, Μόρις και Χάιλαντ είχαν από 12.
Nikola Jokic gets upset at the non-call and goes OFF on the referee. He gets hit with his second technical foul and is ejected.pic.twitter.com/NUDZyI8o36
Με πρόστιμο και κλείσιμο μέρους του γηπέδου του -με αναστολή- τιμώρησε η Euroleague τον Ερυθρό Αστέρα για τη συμπεριφορά των οπαδών του κόντρα στη Μπαρτσελόνα.
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Eurocup Women θέλουν να κάνουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός, το απόγευμα της Πέμπτης.
Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη προ ημερών στη Φινλανδία, όταν έφηβος έβαλε φωτιά στο γήπεδο της ιστορικής Χάκα, μετά τον υποβιβασμό της – Κάηκε ολοσχερώς μία από τις εξέδρες.
Αμερικανικά ρεπορτάζ ανέφεραν προ ημερών ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στους συμπαίκτες του για τις φήμες περί αποχώρησής του, ωστόσο ο Κάιλ Κούζμα διέψευσε πως κάτι τέτοιο συνέβη.