Οι Μιλγουόκι Μπακς κατάφεραν να επικρατήσουν των Σικάγο Μπουλς με 93-86 στο πρώτο Game των πλέι-οφ του ΝΒΑ, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για ένα ακόμα βράδυ να χαρίζει μοναδικές στιγμές στο κοινό που τον παρακολούθησε.
Η αλήθεια είναι πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Greek Freak ήταν πρωταγωνιστής σε μια φάση που θύμισε πολύ το καλάθι του Μάικλ Τζόρνταν από την ταινία Space Jam, στην οποία είχε λάβει μέρος.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο συγκεκριμένο καλάθι τέντωσε πάρα πολύ το χέρι του για να αφήσει την μπάλα στο καλάθι και κανένας αντίπαλός του δεν μπόρεσε να ανακόψει την προσπάθεια του έλληνα πρωταθλητή.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.