Ο Γιάννης έκανε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο να βάλει τα κλάματα – Τα σκληρά λόγια του
Τη σύγκρουση μεταξύ Γιάννη και Άλεξ Αντετοκούνμπο λόγω της συμπεριφοράς του μικρότερου αδερφού του, αλλά και τα όσα ακολούθησαν, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Μίριν Φέιντερ, μέσω του βιβλίου της «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια»
Η Μίριν Φέιντερ, μέσω του βιβλίου της «Γιάννης – Εκτόξευση στα Αστέρια», έφερε στο φως της δημοσιότητας μια σύγκρουση μεταξύ Γιάννη και Άλεξ Αντετοκούνμπο λόγω της συμπεριφοράς του μικρότερου αδερφού του, αλλά και τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια.
«Εκείνο το βράδυ, ο Άλεξ έβαλε τα κλάματα. Το τελευταίο πράγματα που ήθελε ήταν να απογοητεύσει την οικογένειά του. Ήξερε ότι η αντίδραση των αδελφών του ήταν δικαιολογημένη.
Είχα μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου, λέει.
Αυτή ήταν η ώρα μηδέν για εμένα. Από τότε αποφάσισα να αλλάξω συμπεριφορά.
Ο Άλεξ αφιέρωσε το υπόλοιπο του καλοκαιριού στην προπόνηση για να βελτιώσει το χειρισμό της μπάλας και το σουτ.
Έγινε πιο γρήγορος και δυνατός. Πιο ταπεινός. Έπαψε να παριστάνει τον παντογνώστη» αποκαλύπτει η αμερικανίδα συγγραφέας στο βιβλίο της.
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Ολυμπιακός: Τελευταίο φιλικό πριν τη Ναϊμέγκεν
- Τσιτσιπάς: «Τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχουν μια ουρά για όσους ξέρουν να βγάζουν το λάπτοπ τους»
- Παναθηναϊκός: «Το ποσοστό μεταπώλησης που διατήρησε η Χάποελ Μπερ Σεβά στον Κάνγκουα»
- Ξέσπασε ο Νεϊμάρ: «Μπορώ να προπονηθώ ή θα με κρίνετε και γι’ αυτό;» (vid)
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Νικ Κύργιος: Αποκάλυψε ποιο άθλημα θέλει να ακολουθήσει επαγγελματικά μετά το τένις (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)

































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442