Ο Γκάρεθ Μπέιλ πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αποδοκιμάστηκε έντονα
Η Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τη νίκη της επί της Τσέλσι με 3-1 για τα προημιτελικά του Champions League, συνέχισε με νίκη και στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε με 2-0 της Χετάφε για την 31η αγωνιστική της LaLiga.
Πάντως, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης, όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ πέρασε ως αλλαγή στο 74ο λεπτό στη θέση του Καρίμ Μπενζεμά, τον αποδοκίμασαν έντονα, γεγονός που φανέρωσε πως εκείνος αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα.
Μάλιστα, κάθε φορά που ακουμπούσε την μπάλα, οι φίλοι των Μαδριλένων αποδοκίμαζαν έντονα τον ουαλό σταρ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να του δείξουν ότι είναι ανεπιθύμητος στην ομάδα τους.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.