Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, σε μια φιλική αναμέτρηση για την ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
Με το αποψινό φιλικό στο Φάληρο, οι «ερυθρόλευκοι» στέλνουν ηχηρό μήνυμα κατά του πολέμου στη χώρα της ανατολικής Ευρώπης.
Κόντρα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, οι παίκτες της Σαχτάρ Ντόνετσκ δε θα θα έχουν τυπωμένα τα ονόματά τους στο πίσω μέρος της φανέλας τους, αλλά εκείνα των πόλεων της χώρας τους που βομβαρδίστηκαν από τους Ρώσους.
Οι ουκρανικές πόλεις που βομβαρδίστηκαν από τις ρωσικές δυνάμεις: Μαριούπολη, Ίρπιν, Μπούτσα, Χοστομέλ, Κάρκοβο, Βολνοβάκα, Τσερνίχιβ, Κέρσον, Οκτίρκα, Μικολαΐβ.
Η ανάρτηση της Σαχτάρ Ντόνετσκ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό:
At the charity match against Olympiacos,Shakhtar players will wear shirts featuring the names of 10 hero cities that fiercely resisted Russia’s invasion of Ukraine.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Λεβερκούζεν και είχε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 0-0 και τους Γερμανούς να παίρνουν την πρόκριση, μετά το 0-2 του του πρώτου αγώνα.
Διαδικαστικού χαρακτήρα ήταν η ρεβάνς καθώς η Νιουκάστλ είχε νικήσει 6-1 στο πρώτο ματς. Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν με δυο γκολ από τα αποδυτήρια, όμως οι Αζέροι μείωσαν 2-1 και 3-2
Η ΠΑΕ Άρης θα ανακοινώσει τον Μιχάλη Γρηγορίου την Τετάρτη (25/2), όμως, ο Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του ομιλία στους νέους του παίκτες, έχοντας και τετ α τετ με αρκετούς εξ αυτών.