Κλοπ: «Γελοίο που δεν άλλαξε έδρα ο ημιτελικός με τη Σίτι»
Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως η απόφαση της ομοσπονδίας να μην αλλάξει την έδρα του ημιτελικού με την Μάντσεστερ Σίτι είναι γελοία, καθώς οι φίλαθλοι δεν θα μπορέσουν να ταξιδέψουν με το τρένο.
Ο Γιούργκεν Κλοπ με την Γουότφορντ ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον ημιτελικό για το Κύπελλο Αγγλίας με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 16 Απριλίου, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, παρά το γεγονός ότι και οι δύο ομάδες δεν θα μπορούν να έχουν τους οπαδούς στο πλάι, λόγω εργασιών στο σιδηροδρομικό δίκτυο.
Αν και η ομοσπονδία γνώριζε αρκετό διάστημα πριν για τις προγραμματισμένες εργασίες στο σιδηροδρομικό δίκτυο δεν φρόντισε να αλλάξει την έδρα της αναμέτρησης παρά μόνο αρκέστηκε στο να διαθέσει λεωφορεία για να μεταφέρουν τους οπαδούς στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσουν από την αναμέτρηση. Μάλιστα στην απάντηση του ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε γελοία αυτή την απόφαση της ομοσπονδίας μιας και ήταν ενήμερη για όλες τις εργασίες.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κλοπ:
«Είναι από τις πιο γελοίες ιστορίες που έχω ακούσει. Άκουσα ότι το γνώριζαν εδώ και 18 μήνες. Δεν είμαι βέβαιος τι σκέφτηκε η FA. Δεν θα είναι καμία ομάδα από τα βορειοδυτικά;
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνουν όλα αυτά με τις πληροφορίες που έχουν, πότε θα έπρεπε να αποφασίσουν για τα ημιτελικά. Πιστεύω ότι θα υπήρχε ένα ακόμα σαββατοκύριακο ανάμεσα από τα παιχνίδια του Champions League. Τουλάχιστον τότε θα μπορούσαν να βρεθούν όλοι οι φίλαθλοι στο Γουέμπλεϊ. Τώρα είτε δεν μπορούν είτε είναι πιο δύσκολο».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.