Περίπου 16.100 εκτιμά ο ουκρανικός στρατός ότι είναι οι νεκροί Ρώσοι στρατιώτες μετά από τριάντα ημέρες πολέμου στην Ουκρανία. Θυμίζουμε ότι οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις καθημερινά κάνουν αντίστοιχη ανακοίνωση, σε μια κίνηση που στόχο έχει τόσο να αναδείξει ότι αντιστέκονται στη ρωσική εισβολή, αλλά και ρίξουν το ηθικό των ρωσικών στρατευμάτων.
Σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση, άλλοι περίπου 300 στρατιώτες σκοτώθηκαν, ενώ 31 ακόμα τανκς καταστράφηκαν. Επίσης, με βάση την ίδια πηγή, άλλα επτά αεροπλάνα καταρρίφθηκαν, όπως και ένα ελικόπτερο.
Επίσης, άλλα 21 drones έχουν χτυπηθεί από τις ουκρανικές δυνάμεις, ανάμεσα σε άλλα. Στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκτιμήσεις του ουκρανικού στρατού για τις απώλειες των ρωσικών στρατευμάτων σε προσωπικό και εξοπλισμό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας