Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα play-offs και πλέον θα περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει, στον δρόμο για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι οι Ερυθρόλευκοι πήραν δύο προκρίσεις απέναντι στην Αναντολού Έφες (που αυτή την στιγμή είναι η πιο πιθανή αντίπαλος) τα προηγούμενα χρόνια.
Παράλληλα, ο Έλληνας φόργουορντ επισήμανε ότι αν οι Πειραιώτες είναι καλά και παίξουν το παιχνίδι τους, τότε οι άλλες ομάδες θα πρέπει να προσέξουν που κληρώθηκαν μαζί τους.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Παπανικολάου:
«Πρώτα από όλα οι δύο από τις προκρίσεις μας σε Final Four ήταν με αντίπαλο την ‘Εφες αν θυμάμαι καλά (σ.σ 2013-2017). Το θέμα όμως δεν είναι ο αντίπαλος.
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν ασχολείται και δεν μπαίνει σε αυτές τις συζητήσεις. Αν είμαστε καλά, αν δουλέψουμε σωστά, τότε με κάθε σεβασμό θα πρέπει ο αντίπαλος να σκέφτεται πως κληρώθηκε με εμάς»
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του επαναληπτικού με τη Λεβερκούζεν ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη Γερμανία για να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα ανατροπής και πρόκρισης.
Ο Ροντινέι που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν (24/2) τόνισε πως ο Ολυμπιακός θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την πρόκριση.