Το δεύτερο άλμα στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου ήταν εκπληκτικό για τον Μίλτο Τεντόγλου που πέτυχε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Του έβγαλαν άκυρο το πρώτο αν και δεν φαίνεται να πατάει στην βαλβίδα.
Σπουδαία επίδοση από τον Μίλτο Τεντόγλου στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Βελιγράδι!
Μετά το πρώτο του άλμα που βγήκε άκυρο αν και δεν φαίνεται να πατάει στην βαλβίδα, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο «πέταξε» στα 8,55μ. με το δεύτερο και πέρασε στην πρώτη θέση.
Δείτε το άκυρο:
Παράλληλα, ο Τεντόγλου πραγματοποίησε και νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο μήκος ενώ έγινε ο τρίτος Ευρωπαίος όλων των εποχών.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.