Η Λίβερπουλ μετά τη νίκη της και επί της Μπράιτον είναι στο -3 από τη Μάντσεστερ Σίτι και βρίσκεται στο κυνήγι της πρώτης θέσης και του πρωταθλήματος, παρά το γεγονός ότι μετά τα Χριστούγεννα οι πολίτες φαινόταν να είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο.
Οι κόκκινοι με συνεχόμενες νίκες σε αυτό το διάστημα πλησίασαν την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα και όπως μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια θα έχουμε μια φοβερή μάχη για την κούπα.
Η Λίβερπουλ είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται και για την επόμενη σεζόν, με την εμφάνιση της για του χρόνου να διαρρέει στα ΜΜΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως η υποψήφια τρίτη εμφάνιση της Λίβερπουλ για την νέα σεζόν είναι εντυπωσιακή, με έντονα χρώματα και προχωρημένο σχέδια.
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Η Ρεάλ συνέτριψε με 4-1 τη Σοσιεδάδ στο Μπερναμπέου και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας (60β.) με την Μπαρτσελόνα (58β.) να παίζει την Κυριακή (15/2) εκτός έδρας με τη Τζιρόνα.