Τρίποντο για Λίβερπουλ και… χαμός στην Premier League! Η αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ έκανε αυτό που έπρεπε κόντρα στη Γουέστ Χαμ (1-0), προσθέτοντας έξτρα πίεση στην Μάντσεστερ Σίτι.
Με γκολ του Σαντιό Μανέ και πολλές χαμένες ευκαιρίες, οι Reds έκαμψαν την αντίσταση του μαχητικού συνόλου του Ντέιβιντ Μόγιες και έφτασαν μια… ανάσα από τη Σίτι. Στους 63 πόντους και στο -3 από την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα η Λίβερπουλ, που περιμένει «δώρο» από τη «μισητή» Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» φιλοξενούν αύριο (6/3) τους Πολίτες, ένα ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην εφετινή… τρελή μάχη της Premier League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, χάνοντας τεράστια ευκαιρία με τον Μοχάμεντ Σαλάχ. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Αιγύπτιος σταρ βρέθηκε τετ α τετ με την εστία της Γουέστ Χαμ, με τον Φαμπιάνσκι να τον σταματά.
Στο 27΄, ήρθε το γκολ για τη Λίβερπουλ. Ο Άρνολντ έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Μανέ να πετάγεται και να πλασάρει για το 1-0. Αυτή ήταν η 16η εφετινή ασίστ του μπακ των Reds σε όλες τις διοργανώσεις!
Στο 48’ ο Φαν Ντάικ έκανε λάθος και ο Μπόουεν πάτησε περιοχή από αριστερά αλλά έκανε άστοχο σουτ ενώ στο 64’ το πλασέ του Ντίαζ πέρασε μόλις έξω.
Στο 80’ ο Κεϊτά πρόλαβε σωτήρια τον Αντόνιο, με την Λίβερπουλ να πανηγυρίζει το τρίποντο.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί