Ο διατροφολόγος, Δημήτρης Πέτσιος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και μας έδωσε απλές και πρακτικές συμβουλές για όσους προσέχουμε τη διατροφή μας και δεν θέλουμε να ξεφεύγουμε από το πρόγραμμά μας όταν βρισκόμαστε στον χώρο εργασίας μας.
Σύμφωνα με τον διατροφολόγο, πολλές φορές φεύγουμε για την εργασία μας πολύ βιαστικά από το σπίτι, χωρίς να φάμε πρωινό, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουμε στην πορεία σε τροφές με πολλές θερμίδες και λιπαρά.
Τόνισε πως είναι σημαντικό να κάνουμε μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα,τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τη διατροφική μας κατάσταση.
«Μια έξυπνη λύση είναι να εφοδιάζετε το ψυγείο στο χώρο εργασίας σας», συμβουλεύει ο διατροφολόγος.
«Μπορείτε να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς που έχουν λίγες θερμίδες και θα σας χορτάσουν», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως η οργάνωση και η προετοιμασία είναι το «κλειδί». «Όλα είναι θέμα εξάσκησης», μας λέει ο κ. Πέτσιος.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.