Ο διατροφολόγος, Δημήτρης Πέτσιος μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και μας έδωσε απλές και πρακτικές συμβουλές για όσους προσέχουμε τη διατροφή μας και δεν θέλουμε να ξεφεύγουμε από το πρόγραμμά μας όταν βρισκόμαστε στον χώρο εργασίας μας.
Σύμφωνα με τον διατροφολόγο, πολλές φορές φεύγουμε για την εργασία μας πολύ βιαστικά από το σπίτι, χωρίς να φάμε πρωινό, με αποτέλεσμα να ξεφεύγουμε στην πορεία σε τροφές με πολλές θερμίδες και λιπαρά.
Τόνισε πως είναι σημαντικό να κάνουμε μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα,τα οποία είναι πολύ σημαντικά για τη διατροφική μας κατάσταση.
«Μια έξυπνη λύση είναι να εφοδιάζετε το ψυγείο στο χώρο εργασίας σας», συμβουλεύει ο διατροφολόγος.
«Μπορείτε να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς που έχουν λίγες θερμίδες και θα σας χορτάσουν», συμπλήρωσε, ενώ τόνισε πως η οργάνωση και η προετοιμασία είναι το «κλειδί». «Όλα είναι θέμα εξάσκησης», μας λέει ο κ. Πέτσιος.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας