Το ESPN, με αφορμή την ανάδειξη των 75 κορυφαίων παικτών στην ιστορία του ΝΒΑ, πραγματοποίησε δημοσκόπηση για τη θέση που θα έχει ο καθένας στη σχετική λίστα, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να βρίσκεται στο νούμερο 18.
Ο Greek Freak, που βραβεύτηκε στο All Star Game δίπλα σε θρύλους του ΝΒΑ, είναι ήδη στο Νο 18 όλων των εποχών και ενώ έχει πολλά χρόνια σπουδαίας καριέρας μπροστά του.
Ο Αντετοκούνμπο είναι ήδη πρωταθλητής στο ΝΒΑ και συνεχώς, όσο περνούν και τα χρόνια, θα ανεβαίνει στη λίστα των κορυφαίων.
Ο έλληνας σούπερ σταρ άφησε πίσω του θρύλους όπως ο Αϊζέια Τόμας (Νο 27), ο Σκότι Πίπεν (Νο 32), ο Ντομινίκ Ουίλκινς (Νο 36), ο Ντουέιν Ουέιντ (Νο 30), ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον (Νο 25), αλλά και οι Καρλ Μαλόουν και Τζον Στόκτον (Νο 24).
Από εκεί και πέρα, η κορυφή ανήκει ακόμη μια φορά στον Μάικλ Τζόρνταν που θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει περάσει ποτέ, ενώ στη δεύτερη θέση είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Τρίτος είναι ο σπουδαίος Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, ενώ μπροστά από τον Αντετοκούνμπο βρίσκονται οι Ντιρκ Νοβίτσκι (Νο 17) και Στεφ Κάρι (Νο 16), με τον αείμνηστο Κόμπι Μπράιαντ να είναι στο Νο 10.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
LIVE: ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΛ Novibet – Παναιτωλικός για την 20η αγωνιστική της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Σε ανοδική πορεία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, νίκησε και την Τότεναμ με 2-0 -για την 25η αγωνιστική της Premier League- πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη της.