Βρέφος μόλις 10 ημερών νοσηλεύεται από χθες, Σάββατο, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με κοροναϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, η κατάστασή του είναι υπό παρακολούθηση, ενώ σιτίζεται κανονικά.
Την ίδια ώρα, άλλα δύο παιδιά είναι στην παιδιατρική κλινική COVID του νοσοκομείου.Πρόκειται για ένα παιδί ηλικίας 10 ετών και ένα βρέφος 3 μηνών.
Στο μεταξύ, ασφυκτική είναι η κατάσταση στην ΜΕΘ, στην οποία παραμένει κενό ένα κρεβάτι, αφού νοσηλεύονται συνολικά 11 άτομα και οι διαθέσιμες κλίνες είναι 12 στο σύνολό τους, με την πληρότητα να αγγίζει το 91.67%. Συνολικά, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 65 ασθενείς με κοροναϊό.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.