Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει μπόλικη δράση για ακόμη μία Τετάρτη (9/2), καθώς η διοργανώτρια Αρχή όρισε να γίνουν δέκα εξ αναβολής αγώνες, με κοινή ώρα έναρξης στις 15:00.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, για το Βόρειο όμιλο θα γίνουν τα ματς ΠΑΟΚ Β’ – Καβάλα, Ξάνθη – Πανσερραϊκός και Τρίκαλα – Ολυμπιακός Βόλου, για τη 10η, 13η και 14η αγωνιστική αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το Νότιο όμιλο, θα γίνουν οι αγώνες Καλλιθέα – Επισκοπή, Ηρόδοτος – ΑΕΚ Β’, Χανιά – Αστέρας Βλαχιώτη, Ζάκυνθος – Εργοτέλης, Λεβαδειακός – Κηφισιά, Παναθηναϊκός Β’ – Αιγάλεω και Καλαμάτα – Ρόδος, για την 7η, 12η, 13η και 15η αγωνιστική.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.