Ο Γκάρι Ροντρίγκες ήταν ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη επί του Παναιτωλικού με 3-1, για την 21η αγωνιστική της Super League, με τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών να κάνει σπουδαία εμφάνιση και με δύο γκολ να οδηγεί τους Ερυθρόλευκους στο τρίποντο.
Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, τόνισε ότι το Κόπα Αφρικα τον βοήθησε να βρει ρυθμό και επισήμανε ότι θέλει πλέον να αποδείξει την αξία του και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήταν σίγουρα η καλύτερη εμφάνιση που έχω κάνει με τον Ολυμπιακό, το απόλαυσα το ματς. Θέλω να δείξω την αξία μου για την ομάδα και τη φανέλα της. Πήρα ρυθμό στο Κόπα Άφρικα. Τώρα έχω το μυαλό μου καθαρό, θέλω να αφοσιωθώ στον Ολυμπιακό, έτσι θέλω να συνεχίσω».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Εντυπωσιακές εικόνες στην Ουαλία καθώς ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg επισκέφθηκε για πρώτη φορά το γήπεδο της Σουόνσι, μετά την απόφασή του να μπει στο ιδιοκτησιακό σχήμα της και γνώρισε την αποθέωση!
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.