Ο Μπαμ Αντεμπάγιο είδε τους Χιτ να διαλύονται από τους Σέλτικς, όμως, όταν το ματς ήταν ακόμη ανταγωνιστικό, πρόσφερε τη φάση του αγώνα.
Νίκησε αρχικά στα πόδια τον Τζέιλεν Μπράουν κι επόμενος αντίπαλός του ήταν ο Ρόμπερτ Γουίλιαμς, τον οποίον αποφάσισε να αντιμετωπίσει διαφορετικά.
Πάτησε γερά και ξεκίνησε την… πτήση, με στόχο το κάρφωμα.
Ο νεαρός παίκτης των γηπεδούχων τον συνάντησε στον αέρα, προσπαθώντας να τον ανακόψει, αλλά δεν τα κατάφερε.
Ο σέντερ των Χιτ βγήκε τελικά νικητής από την εναέρια μονομαχία και τελείωσε τη φάση με ένα εμφατικό poster κάρφωμα, παίρνοντας και την πρώτη θέση στο Top 10 του NBA.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Πανιώνιος δημιούργησε ένα υπέροχο βίντεο και μέσα σε δύο λεπτά στέλνει το μήνυμα για το πώς πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός και πώς οι γονείς πρέπει να στέκονται δίπλα στα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στα γήπεδα.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.