Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στον τελικό του Australian Open και στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Ναδάλ
Ο σπουδαίος ισπανός τενίστας Ράφαελ Ναδάλ, σε ένα συγκλονιστικό τελικό κόντρα στο ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικράτησε με 3-2 σετ, με ανατροπή μάλιστα από 2-0, και κατέκτησε τον 21ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του.
Πλέον ο ισπανός τενίστας βρίσκεται μόνος πρώτος στη σχετική λίστα αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς.
Η Μαρία Σάκκαρη παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό του Australian Open, που είχε διάρκεια περίπου 5 ώρες και 30 λεπτά, και δήλωσε έκπληκτη με την τεράστια ανατροπή που πέτυχε ο Ναδάλ.
Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ελληνίδα πρωταθλήτρια αποθέωσε τον ισπανό τενίστα με μια φωτογραφία από τους πανηγυρισμούς του στο τέλος του αγώνα.
Τη φωτογραφία συνόδευε μια λεζάντα με τη λέξη «Απίθανο».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η γερμανική ομάδα πέτυχε τεράστια νίκη στο Μπερναμπέου με Ντίας και Κέιν να πετυχαίνουν τα γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Εμπαπέ σκόραρε για τους Μαδριλένους