Ο Αρκάς μας έχει συνηθίσει στις καλημέρες με θέματα σχετικά με την επικαιρότητα και σήμερα, όπως είναι λογικό, ασχολείται με την κακοκαιρία. Ο γνωστός σκιτσογράφος έχει σχεδιάσει τα γνωστά σπουργίτια να είναι πάνω σε ένα δέντρο και να συζητούν, ενώ χιονίζει.
Ο σπουργίτης κάνει το… καγκούρικο «πέσιμο» στην σπουργιτίνα και εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να του απαντήσει κατάλληλα.
«Κούκλα, τι μπορώ να κάνω για να σε ζεστάνω;», ρωτάει με ύφος ο σπουργίτης. «Να πυρποληθείς του απαντάει η σπουργιτίνα» και παγώνει τις… ελπίδες του σαν την ομώνυμη κακοκαιρία που έχει ξεκινήσει την επέλασή της.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα