Ένα πέναλτι του Ντεμπελέ ήταν αρκετό για τη Λιόν που επικράτησε με 1-0 της Σεντ Ετιέν. Δεν σηκώνουν κεφάλι οι «στεφανουά» που έφτασαν τις επτά σερί ήττες και ψάχνουν ένα θαύμα για να γλιτώσουν τον υποβιβασμό.
Η Λιόν ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι με τη Σεντ Ετιέν της οποίας επικράτησε με 1-0 χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Ντεμπελέ.
Στο -3 από τις θέσεις της Ευρώπης οι «Λιονέ», έβδομη σερί ήττα για τους «στεφανουά» που παραμένουν στην τελευταία θέση και βλέπουν το έργο της παραμονής να δυσκολεύει όλο και περισσότερο.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ντεμπελέ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 15ο λεπτό, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και η Σεντ Ετιέν εμφανώς ανήμπορη για κάτι περισσότερο από αυτό που τελικά πήρε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.