Το Πράσινο Ακρωτήρι αντιμετωπίζει την Αιθιοπία (21:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα και ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού βρίσκεται στην αρχική 11άδα των Μπλε Καρχαριών.
Με τον Γκάρι Ροντρίγκες στη βασική του 11άδα παρατάσσεται το Πράσινο Ακρωτήρι στο παιχνίδι με την Αιθιοπία (21:00) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κόπα Αφρικα.
Οι Μπλε Καρχαρίες αντιμετωπίζουν μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της διοργάνωσης και θέλουν να κάνουν βήμα πρόκρισης, έχοντας στη βασική τους 11άδα τον μεσοεπιθετικό των Πειραιωτών. Η ομάδα του «ερυθρόλευκου» μεσοεπιθετικού παρατάσσεται με 3-4-3, με τον άσο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της τριάδας της επιθετικής γραμμής.
Η 11άδα του Πράσινου Ακρωτηρίου: Ρόσα, Ρ. Φόρτες, Λόπες, Στοπίρα, Τ. Φόρτες, Μπόργκες, Σάντος, Ταβάρες, Γ. Ροντρίγκες, Χ. Ταβάρες, Μοντέιρο.
Η 11άδα της Αιθιοπίας: Σάνκο, Γεσούφ, Μπαγιέ, Ταμενέ, Χαμίντ, Νταγκνατσιού, Γοανές, Μοχάμεντ, Νάσερ, Καντεμπέ, Γκεμπρεμικαέλ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η Παρί «κάθισε» στο εκτός έδρας 3-2, η Μονακό προηγήθηκε, όμως έμεινε με δέκα παίκτες και οι γηπεδούχοι μπήκαν σε τροχιά πρόκρισης. Η Μονακό έκανε το 2-2 στο 90+1’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος