Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας βρίσκεται εδώ και μέρες σε αναζήτηση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, μετά την αποχώρηση του Πάουλο Σόουζα για την Φλαμένγκο. Το όνομα του Αντρέα Πίρλο ήταν το πρώτο που… ακούστηκε και έδειξε τις προθέσεις των ανθρώπων που «τρέχουν» την υπόθεση, ωστόσο δεν βγήκε «λευκός καπνός» από τις συζητήσεις που έγιναν και τα βλέμματα στράφηκαν αλλού.
Φαίνεται όμως πως η Ιταλία έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Πολωνών, με τον Φάμπιο Καναβάρο να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να διαδεχθεί τον Πορτογάλο τεχνικό. Οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα την προοπτική συνεργασίας τους και σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.
Ο 48χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός θα καθίσει, αν όλα πάνε καλά, για πρώτη φορά στον πάγκο, στο παιχνίδι με την Εθνική Ρωσίας στις 23 Μαρτίου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.