Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Λιβάι ψάχνει τον καλό του εαυτό

Ο Λιβάι ψάχνει τον καλό του εαυτό

Στην αναμέτρηση με τη Λαμία (17:15), ο Λιβάι Γκαρία θα επιδιώξει να ξεφύγει από την… μετριότητα των τελευταίων αγώνων.

Από τη Λαμία θα ξεκινήσει η… περιπέτεια της ΑΕΚ μέσα στο 2022, με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη να ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες.

Η τωρινή περίοδος είναι δύσκολη για τον Δικέφαλο, με το ματς του ΔΑΚ να διεξάγεται στη σκιά του χαμού του Στέλιου Σεραφείδη. Ο θρύλος της ΑΕΚ έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη να θέλουν το τρίποντο και για τον Κυρ Στέλιο.

Περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια δεν έχει η Ένωση, που έχει ήδη μείνει στο -11 από την κορυφή και τον Ολυμπιακό. Η εντός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ πλήγωσε τους πάντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο, με την ΑΕΚ να έχει μπροστά της έναν… φορτωμένο Γενάρη, με απανωτά κρίσιμα και μεγάλα παιχνίδια.

Με τον κορωνοϊό να έχει ήδη χτυπήσει την κιτρινόμαυρη… πόρτα, η Ένωση καλείται να φύγει αλώβητη από τη Λαμία. Κόντρα στην ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, ο Αργύρης Γιαννίκης χρειάζεται τον Λιβάι Γκαρσία που βρίσκεται στα… κάτω του.

AEK – Ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος ο Λιβάι Γκαρσία | to10.gr

Δύο μήνες από το τελευταίο γκολ στο πρωτάθλημα

Η αλήθεια είναι, πως ο φετινός Λιβάι Γκαρσία δεν έχει σχέση με τον παίκτη που απολαύσαμε την περσινή σεζόν. Οι μέτριες εμφανίσεις του νεαρού εξτρέμ έχουν καταντήσει συχνό φαινόμενο, με την αγωνιστική του κατάσταση να προβληματίζει.

Μέχρι στιγμής, ο εκρηκτικός εξτρέμ από το Τρινιτάντ και Τομπάγκο έχει καταγράψει 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 3 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και μια ασίστ.

Ο Λιβάι απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό, κάτι που γνωρίζει καλά ο Αργύρης Γιαννίκης. Τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα στο πρωτάθλημα, ήταν στις 6 Νοεμβρίου και τον αγώνα της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί που πήδηξε στον… Θεό, στέλνοντας με κεφαλιά την μπάλα στο πλεκτό.

Από το ματς με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», πέρασαν έξι αναμετρήσεις, με τον 24χρονο να αγωνίζεται στις πέντε. Ωστόσο, ήταν επί της ουσίας άφαντος, με την ΑΕΚ να μην κερδίζει κάτι από την παρουσία του.

Ο Γκαρσία είχε σκοράρει στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την Κηφισιά, σε έναν αγώνα διαδικαστικού χαρακτήρα για τον Δικέφαλο. Ο νεαρός παίκτης θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, βάζοντας τέλος και στο αρνητικό σερί του τελευταίου διμήνου στο πρωτάθλημα.

Άνοιξε το σκορ με τον Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ (vid) | to10.gr

Ο αγώνας με τη Λαμία αποτελεί μια καλή ευκαιρία… αντεπίθεσης για τον Λιβάι Γκαρσία. Ο 24χρονος εξτρέμ αποτελεί πολύτιμο γρανάζι για την ΑΕΚ και τον Αργύρη Γιαννίκη. Αλλωστε, άπαντες γνωρίζουν το τι είναι ικανός να κάνει με την μπάλα στα πόδια και στην καλή του μέρα, μπορεί να ταλαιπωρήσει τον οποιοδήποτε αμυντικό. Μένει να φανεί, αν στην αναμέτρηση του ΔΑΚ, εμφανιστεί ο… περσινός Λιβάι.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024