Το απόγευμα της Τετάρτης (22/12) πραγματοποιήθηκε η ετήσια απονομή των βραβείων για την ανάδειξη των κορυφαίων του ελληνικού αθλητισμού που διοργανώνεται από τον ΠΣΑΤ.
Ο Θοδωρής Βλάχος μετά από την ψηφοφορία που διεξήχθη αναδείχθηκε κορυφαίος Έλληνας προπονητής για το 2021. Ο προπονητής της Εθνικής ομάδας και του Ολυμπιακού ήταν αυτός που οδήγησε και τις δύο ομάδες σε μεγάλες επιτυχίες για τον ελληνικό αθλητισμό.
Να υπενθυμίσουμε πως η Εθνική πόλο Ανδρών κατέκτησε το αργυό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν ο προπονητής του στίβου Γιώργος Πομάσκι και ο Χάρης Παυλίδης ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον κορυφαίο προπονητή για το 2021:
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Προμηθέα (8/2, 13:00) και ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από την Καρδίτσα (8/2, 16:00), για την 18η αγωνιστική της Stoiximan GBL.