Επιστροφή στην… κανονικότητα για την Έβερτον. Παρότι τα «ζαχαρωτά» επέστρεψαν στις νίκες κόντρα στην Άρσεναλ, η Κρίσταλ Πάλας την… προσγείωσε και τη νίκησε με 3-1, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κόνορ Γκάλαχερ που έλαμψε για άλλη μία φορά και σκόραρε δύο φορές.
Μείωσε προσωρινά η Έβερτον η οποία έπεσε στην 14η θέση και συμπλήρωσε τις επτά ήττες στα τελευταία δέκα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχοντας μονάχα μία νίκη!
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι από το ξεκίνημα και φρόντισαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο μέσος που ανήκει στην Τσέλσι ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, μετά τα τραγικά αμυντικά λάθη της Έβερτον στο 41ο λεπτό.
Η Πάλας μπήκε καλύτερα και στο δεύτερο μέρος και στο 62ο λεπτό κατάφερε να κάνει το 2-0 με τον Τόμκινς. Η Έβερτον ωστόσο απάντησε άμεσα και στο 70′ μείωσε με τον Ροντόν. Τα «ζαχαρωτά» ανέβηκαν για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο Γκάλαχερ τους τελείωσε τα… όνειρα με ένα εκπληκτικό γκολ στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-1.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Στο «λευκό» 0-0 έμειναν η Κρίσταλ Πάλας και η Γουέστ Χαμ στο «Selhurst Park» στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League,
Σε ισπανικό έδαφος παρέμεινε το Youth League, καθώς μετά την Μπαρτσελόνα ήταν η σειρά της Ρεάλ να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο, επικρατώντας στα πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ με 4-2.
Η Μαριέλλα Φασούλα ζει το όνειρο κάθε καλαθοσφαιρίστριας, να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, το οποίο στην περίπτωσή της είναι στο WNBA. Ενθουσιασμένη στην media day τηςσ ομάδας.