Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της Αθηνάς Χρυσαντίδου για την κακοποιητική σχέση που είχε στο παρελθόν. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και η συναισθηματική της φόρτιση όταν αναφέρθηκε στο θέμα ήταν εμφανής.

«Έχω να αγαπήσω σχεδόν δυο χρόνια. Δεν εμπιστεύομαι πλέον εύκολα. Μου έχουν τύχει στο παρελθόν ακραίες καταστάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Σύντροφος μου έφτασε στο σημείο να σηκώσει χέρι. Έπαθα πολύ κακό και ήμουν μικρή, περίπου 18. Βρήκα όμως την δύναμη να φύγω στην τρίτη με τέταρτη φορά που έγινε. Ήταν ακραίο το σκηνικό, πολύ ακραίο. Είχα τραυματιστεί».

«Τώρα οι δικοί μου άνθρωποι, αν το ακούν, θα έχουν πάθει ένα σοκ. Το έχω πει μόνο στη μητέρα μου, αναγκάστηκα να της το πω γιατί είχε γίνει ένα θέμα», σημείωσε δίχως να μπορεί να συνεχίσει τη συνέντευξη της.

Όσον αφορά, δε, στη φημολογούμενη συμμετοχή της στο Survivor, η ίδα παραδέχθηκε: «Με ένα ποσό άνω των 5.000 ευρώ θα έλεγα ναι στο Survivor. Θεωρώ ότι όλοι θα έλεγαν ναι σε ένα τέτοιο ποσό. Εβδομαδιαίο, έτσι; Όχι μηνιαίο! Ε βέβαια, εντάξει».

Δείτε το σχετικό βίντεο