Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρέα Τουτουνζή - «Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 11 ετών... Δεν έχω αναμνήσεις μαζί της»

Ρέα Τουτουνζή – «Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν 11 ετών… Δεν έχω αναμνήσεις μαζί της»

Το πρώην μοντέλο μιλά για το modelling, την υποκριτική και την μητέρα της που έφυγε από τη ζωή όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδί.

Η κάμερα του «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τη Ρέα Τουτουνζή, η οποία μίλησε για την απώλεια της μητέρας της όταν η ίδια ήταν μόλις 11 ετών, τα δύσκολα casting στο εξωτερικό, αλλά και τον ανταγωνισμό στο χώρο της υποκριτικής.

«Ξεκίνησα το modelling το 1994, ήμουν 19 στα 20. Η πρωτιά στα καλλιστεία ήταν απίστευτη, είχαμε βγει με την Εύη Αδάμ, πρώτη και δεύτερη. Γελούσαμε γιατί δεν το είχαμε πάρει σοβαρά. Επίσης, ακόμα δεν πιστεύω πως μπήκα στη δεκάδα των καλλιστείων “Μις Υφήλιος”, με έσπρωξε τότε μία κοπέλα όταν είπαν το όνομά μου γιατί δεν καταλάβαινα τη γινόταν», είπε η Ρέα Τουτουνζή για την ενασχόλησή της με το modelling.

«Στο modelling τρως συνέχεια άρνηση, δεν αρέσεις εύκολα, σε σκληραγωγεί αυτό. Στο Μιλάνο περίμενα πολλές ώρες για ένα casting, τελικά μου είπαν “Είστε πολύ όμορφη, δε μας κάνετε”», πρόσθεσε.

«Η γιαγιά μου…»

«Μεγαλύτερο ανταγωνισμό έχω δεχτεί στο χώρο της υποκριτικής, αλλά όχι σε βαθμό να με πειράξει. Σε μια παράσταση ήμουν με μια κυρία που είχε θέμα με όλους. Είχε κακή συμπεριφορά», περιέγραψε για το χώρο της υποκριτικής.

Η Ρέα Τουτουνζή αποκάλυψε και ότι χώρισε πριν από 1,5 χρόνο, τονίζοντας ότι δεν έγινε γνωστό γιατί είναι ένα θέμα προσωπικό.

«Δεν είναι στο χαρακτήρα μου να βγω με κάποιον που θα γνωρίσω στα social media. Ένας πέρασε με μηχανάκι και μου είπε “Να ήμουν γρίπη, να σε ρίξω στο κρεβάτι”», σημείωσε για τα προσωπικά της, αναφέροντας και ένα αστείο περιστατικό φλερτ.

«Τη μητέρα μου την έχασα στα 11 μου χρόνια. Δεν πρόλαβα να έχω πολλές αναμνήσεις μαζί της. Η γιαγιά πήρε τη θέση της μαμάς. Η γιαγιά μου δεν ήθελε ποτέ να μου περάσει ότι είμαι όμορφη», αποκάλυψε ακόμα η όμορφη Ρέα Τουτουνζή, η οποία φέτος εμφανίζεται στο θέατρο Λύχνος, στην παράσταση «Αχ, αυτός ο άνδρας μου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024