Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με πέναλτι… φάντασμα κέρδισε ο ΠΑΟΚ Β’ – Ο διαιτητής μετέτρεψε την κίτρινη στον Κούτσια σε πέναλτι νίκης

Με πέναλτι… φάντασμα κέρδισε ο ΠΑΟΚ Β’ – Ο διαιτητής μετέτρεψε την κίτρινη στον Κούτσια σε πέναλτι νίκης

Απίστευτη διαιτητική σφαγή για την Αναγέννηση Καρδίτσας στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β'. Ο Κούτσιας έπεσε μόνος του για πέναλτι κι αντί για κίτρινη κάρτα λόγω... θεάτρου, είδε τον διαιτητή να του κάνει δώρο τη νίκη

Από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, που την περασμένη Τετάρτη ισοφάρισε με φάουλ… φάντασμα στη Λάρισα, στον ΠΑΟΚ Β’ της Κυριακής που χρειάστηκε ένα πέναλτι – φάντασμα για να κάμψει την αντίσταση της Αναγέννησης Καρδίτσας. Με μια απίστευτη απόφαση που έφεραν τις εντονότατες διαμαρτυρίες από την πλευρά των παικτών της Αναγέννησης, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία βρήκε το δεύτερο γκολ και πήρε τη νίκη με 2-1.

Μια ομάδα που έως τώρα είχε πέντε βαθμούς σε πέντε αγώνες, χρειάστηκε ένα διαιτητικό σκάνδαλο για να καταφέρει να πάρει τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Superleague 2. Με το σκορ στο 1-1 και το ρολόι να σημαδεύει το 75ο λεπτό, ο Κούτσιας μπήκε στην περιοχή, ο αντίπαλός του τον… πλησίασε, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Β’ ένιωσε ένα άγγιγμα και έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει πέναλτι!

Σε μια φάση που ο επιθετικός του ΠΑΟΚ Β’ θα έπρεπε να τιμωρηθεί με θέατρο και κίτρινη κάρτα επειδή εκβίασε το πέναλτι, ο ρέφερι σε απόφαση σκάνδαλο αποφάσισε να χαρίσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ Β’.

Δείτε το ανύπαρκτο πέναλτι με το οποίο κέρδισε ο ΠΑΟΚ Β’:

Ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει το σκορ νωρίς στο ματς με τον Παναγιώτου, που σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να ισοφαρίζει στο 27′ με τον Μπραμπίγια. Αλλά αυτά λίγη σημασία έχουν μπροστά στο πέναλτι… αρκούδα με το οποίο κέρδισε ο ΠΑΟΚ Β’ και το οποίο αποδεικνύει πως η… εξυγίανση βάζει πλέον το χέρι της ακόμα και στη Superleague .

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024