Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πασχαλάκης – «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Πασχαλάκης – «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από τον Ιωνικό και τόνισε ότι άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατρακύλα της ομάδας.

Μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ, μια ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι Ασπρόμαυροι ηττήθηκαν στη Νίκαια από τον Ιωνικό με 3-2, για την 12η αγωνιστική και έμειναν στο -13 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μετά την ήττα από τον Ιωνικό τόνισε ότι άπαντες θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βγάλουν αντίδραση στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Λίνκολν, για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa Conference League.

Αναλυτικά:

Για το τι φταίει: «Είναι δύσκολο να πω τι φταίει. Δεν μας βγαίνει τίποτα, αλλά φτάνουν οι δικαιολογίες. Πρέπει να δείχνουμε αυτά που πρέπει, να βγάλουμε αντίδραση όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Είχαμε πει ότι πρέπει να πάρουμε το ματς οπωσδήποτε, είτε παίξουμε καλά, είτε όχι. Δεν έγινε αυτό. Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι όλοι. Πρέπει να βγει αυτή η αντίδραση επιτέλους»

Για τη δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου ότι δεν υπάρχουν επιλογές: «Δεν θέλω να σχολιάσω, ο προπονητής σίγουρα ξέρει καλύτερα. Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας για αυτό που συμβαίνει. Είναι στενάχωρο. Να βάλουμε το κεφάλι κάτω και να αντιστρέψουμε την κατάσταση».

Για το επόμενο ματς με τη Λίνκολν: «Πολύ σημαντικό, πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό. Τα συνεχόμενα ματς δεν σε αφήνουν να σκεφτείς πολλά. Πρέπει να βγει αντίδραση, γιατί το θέλουμε πολύ.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024