Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 4-1 : Ξέσπασε και… ξεκόλλησε από τον πάτο ο Ατρόμητος

Ατρόμητος – Απόλλων Σμύρνης 4-1 : Ξέσπασε και… ξεκόλλησε από τον πάτο ο Ατρόμητος

Βαθμολογική… ανάσα για τον Ατρόμητο! Η ομάδα του Περιστερίου διέλυσε με συνοπτικές διαδικασίες (4-1) τον Απόλλωνα και τον έστειλε στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Εχει… σφυγμό ο Ατρόμητος! Μετά την συντριβή στην Τρίπολη από τον Αστέρα, η ομάδα του Περιστερίου αντέδρασε, κάνοντας… περίπατο (4-1) κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Με τον Κουλούρη να βρίσκει δίχτυα δύο φορές, οι γηπεδούχοι επικράτησαν εύκολα της «ελαφράς ταξιαρχίας», παίρνοντας βαθμολογική ανάσα.

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έβαλε από κάτω τον Απόλλωνα, ξεφεύγοντας από την τελευταία θέση της Super League. Πλέον, οι Περιστεριώτες βρίσκονται στην 13η θέση, με 9 βαθμούς μετά από 12 αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στους 7. Πέμπτο συνεχόμενο ματς χωρίς τρίποντο για το σύνολο του Φέστα, με την τελευταία νίκη να χρονολογείται στις 23 Οκτωβρίου κόντρα στα Γιάννενα.

Το ματς ήταν πολύ ωραίο στο Περιστέρι, με τις δυο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες.

Τον… χορό των γκολ, άνοιξε στο 9ο λεπτό ο Σπιριντόνοβιτς. Βαθιά μπαλιά από τον Γιαννιώτη, με τον παίκτη του Ατρομήτου να νικάει από κοντά τον Κότσαρη για το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα, με τον Φατιόν να ευστοχεί από την άσπρη βούλα στο 18ο λεπτό. Στο 40΄, ο Ατρόμητος πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Μουνίθ να σημειώνει ένα υπέροχο τέρμα για το 2-1.

Στο 64′ ύστερα από καταπληκτική ενέργεια του Σπιριντόνοβιτς, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη, με τον Λισγάρα να τον μαρκάρει και τον ρέφερι να δείχνει την άσπρη βούλα αποβάλλοντας τον αμυντικό της Ελαφράς Ταξιαρχίας. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση και έκανε το 3-1 στο 68′ για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα του Περιστερίου συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι, με τον Ευθύμη Κουλούρη να γράφει το τελικό 4-1 στο 75ο λεπτό.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Χατζηϊσαΐας(80′ Παπαδόπουλος), Μαυρομμάτης, Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον, Χαρίσης(80′ Ντένιτς), Καστεγιάνο, Μουνίθ(80′ Μπεντινέλι), Κουλούρης(86′ Τζαβίδας), Σπιριντόνοβιτς(86′ Πισάνο)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Τζανλούκα Φέστα): Κότσαρης, Μπαξεβανίδης(46′ Ντεντάκης), Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Κάστρο, Σλίβκα, Φαν Λα Πάρα, Ιωαννίδης(69′ Μαρτίνεθ), Παμλίδης(46′ Ντάουντα)

Sports in

«Βόμβα» του ESPN για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ρεπορτάζ που… ταράζει τα νερά για Γιάννη Αντετοκούνμπο και Μιλγουόκι Μπακς

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024