Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρης – Χωρίς Κουέστα και Εντιαγέ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Άρης – Χωρίς Κουέστα και Εντιαγέ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να ξεπεράσεις τις ενοχλήσεις στη μέση και ο Σενεγαλέζος μέσος θα εκτίσει τη μία αγωνιστική της ποινής του στην αυριανή (5/12) αναμέτρηση με την ομάδα της Αρκαδίας.

Ο Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει τον Χουλιάν Κουέστα, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ισπανός τερματοφύλακας δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη μέση και τέθηκε νοκ άουτ. Ακόμα, εκτός αποστολής έμεινε και ο τιμωρημένος Εντιαγέ, ενώ αντίθετα, επέστρεψε ο Μπερτόλιο, μετά από έναν μήνα, περίπου, καθώς εξέτισε τις τρεις αγωνιστικές της ποινής του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (05/12), στο πλαίσιο της 12ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Denis Cesar De Matos, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Iturbe, Kamara, Lucas Sasha, Brabec, Fabiano Leismann, Bertoglio, Sakic, Mancini, Jeggo, Matilla, Benalouane, Sundgren, Ganea, Cristian Lopez, Lumor Agbenyenu, Δεληζήσης, Μάνος.

Ευχές από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει o Lucas Sasha, που έγινε πατέρας. Η γυναίκα του Suellen έφερε σήμερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Lucas και Suellen τις θερμότερες ευχές μας! Να είναι γερό, δυνατό και καλότυχο!».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024