Χτες το βράδυ παρακολουθήσαμε άλλη μια αποχώρηση από το σπίτι του GNTM .
Τα υποψήφια top models έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στη δοκιμασία αποχώρησης διεκδικώντας μια θέση στην τελική δεκάδα.
Στο πλατό ετυμηγορίας, οι τέσσερις κριτές, Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, καλούνται να κρίνουν τις λήψεις, με βάση τα συγκεκριμένα συναισθήματα, που είχαν τα παιδιά κατά τον δικό τους «αποχωρισμό». Το θέμα είναι όμως σε κάθε «κλικ» να είναι εμφανής -και χωρίς υπότιτλους- η ουσία του modelling, που δεν είναι άλλη από την πόζα και την έκφραση. Στο σύνολο των λεπτομερειών, μία λήψη δεν κατάφερε να μεταφέρει το μήνυμα του «Don’t Let Go», με αποτέλεσμα ένα μοντέλο να αποχωριστεί, με μεγάλες δόσεις συγκίνησης, το σπίτι του
Ο Στυλιανός είχε την χειρότερη φωτογραφία στη σημερινή δοκιμασία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας