Νιόπλιας – «Μας έδωσε ώθηση ο πάγκος»
Ο Νίκος Νιόπλιας μίλησε για τη νίκη του ΟΦΗ επί του Ιωνικού και το βάθος που έχουν οι κρητικοί στο ρόστερ τους.
Ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 2-1 του Ιωνικού επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται, με τον Νίκο Νιόπλια να δηλώνει ικανοποιημένος από το βάθος του πάγκου του.
Ακόμα, ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στα ματς του Κυπέλλου με τον Άρη, στην αλλαγή διάταξης κατά τη διάρκεια του ματς, αλλά και για τις δράσεις των κρητικών για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Νιόπλιας:
«To πρώτo σημαντικό είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και το πιο σημαντικό είναι η επιστροφή καλών παικτών. Περιμένουμε και τους άλλους. Σήμερα μας έσπρωξε πολύ ο πάγκος.
Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιστροφή του Τσίλια γιατί είχε να παίξει 2 χρόνια και με τον Γιάννου συνεργάστηκαν πέρυσι. Βλέπουμε πόσο ωραίο είναι να υπάρχει βάθος στον πάγκο».
Για τα ματς στο Κύπελλο με τον Άρη: «Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει, έπαιξα σε δύο τελικούς με τον ΟΦΗ, μακάρι να πάμε μακριά αλλά έχουμε μπροστά μας και έναν δύσκολο αντίπαλο».
Για την αλλαγή διάταξης και την επιθετικότητα της ομάδας του στο φινάλε: «Έχουμε δουλέψει το σύστημα με τρεις αμυντικούς εδώ και έναν μήνα και ταίριαζε και κούμπωνε με τον Ιωνικό. Είναι και δείγμα αυτοπεποίθησης. Δεν περιμέναμε ότι ο Ιωνικός θα παίξει με τρία στόπερ και μπράβο τους που το έπαιξαν τόσο καλά».
Για τις δράσεις του ΟΦΗ υπέρ των γυναικών, με αφορμή τη διεθνή μέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών: «Η ομάδα μας πάντα είναι δίπλα σε αυτές τις δράσεις, όλοι γεννηθήκαμε από γυναίκα και πάντα πρέπει να είμαστε δίπλα τους και να τις προστατεύουμε».
- Παίκτης της ΑΕΚ οδηγήθηκε στο αυτόφωρο
- Θλίψη στο NBA: Πέθανε ο Ρικ Έιντελμαν
- Υπογράφει για τέσσερα χρόνια στην ΑΕΚ ο Ζουμπκόφ – Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας (vid)
- Ο Φλικ λέει το «ναι» για Μπερνάρντο Σίλβα
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442