Ο Ολυμπιακός σε αντίθεση με το πως τελείωσε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Δευτέρα στο ΣΕΦ, μπήκε «καυτός» στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι πετυχαίνοντας το ένα τρίποντο μετά το άλλο.
Οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να σκοράρουν 30 πόντους απέναντι στην ομάδα του Ετόρε Μεσίνα, έχοντας μάλιστα 7/10 τρίποντα. Από την άλλη και η Αρμάνι βρήκε ρυθμό μετά τα πρώτα πέντε λεπτά και σκόραρε 25 πόντους σε μια απίθανη πρώτη περίοδος και από τους δυο.
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα για 7 λεπτά ήταν αλάνθαστη, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έκανε όργια έχοντας 12 πόντους με 4/5 τρίποντα. Για τους Ιταλούς ο παίκτης που έκανε τη διαφορά ήταν ο Σαβόν Σιλντς, ο οποίος είχε 10 πόντους και 4/5 σουτ, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να τον σταματήσει.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.