Ο Ααρον Ράμσεϊ φαίνεται πως θα είναι η πρώτη μεταγραφή της Νιούκαστλ τον Ιανουάριο. Ο Ουαλός διεθνής μεσοεπιθετικός, που αποκτήθηκε το 2019 από την Αρσεναλ, το καλοκαίρι αναμενόταν να φύγει το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους, αλλά τελικά παρέμεινε, μετά την πρόσληψη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.
Ο Ράμσεϊ μίλησε με τον νέο κόουτς της «κυρίας», έλαβε εγγυήσεις για χρόνο συμμετοχής και παρέμεινε, έχοντας, όμως, εξασφαλίσει την υπόσχεση της διοίκησης πως τον Ιανουάριο μπορεί να φύγει ως ελεύθερος, χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα σε όποια ομάδα αποφασίσει.
Από εκεί και πέρα, Γουέστ Χαμ και Εβερτον ήδη «διαγκωνίζονται» για τα δικαιώματα του Ουαλού διεθνή μέσου, αλλά η Νιουκάστλ φέρεται να έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE» του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.