Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Σε επαφές με τον Βαλβέρδε η Γιουνάιτεντ»

«Σε επαφές με τον Βαλβέρδε η Γιουνάιτεντ»

Όπως αποκαλύπτει η «Guardian», η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει επαφές με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «καίγεται» για προπονητή και σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε επαφές με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Μετά το διαζύγιο με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πορευτούν προσωρινά με τον Μάικλ Κάρικ ωστόσο ψάχνουν για αυτόν που θα διαδεχτεί τον Νορβηγό.

Πρώτος στόχος είναι ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ο οποίος όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν και μόνο εύκολο δεν θα είναι να αποχωρήσει, αν και υπάρχουν φήμες ότι μπορεί αυτό να συμβεί άμεσα. Πολύ ψηλά είναι επίσης και η περίπτωση του Μπρέντναν Ρότζερς, με τον «Guardian» να αναφέρει πάντως πως τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά και το όνομα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα κυκλοφορεί ελεύθερος από τότε που αποχώρησε από τους Καταλανούς και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ από την Αγγλία, εξετάζεται σαν μία λύση. Περισσότερο ως υπηρεσιακός μέχρι το τέλος της σεζόν και αν ικανοποιήσει με τη δουλειά του να συνεχίσει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Κάτι οριστικό και προχωρημένο δεν υπάρχει αυτή την στιγμή όπως σημειώνεται στο Νησί ωστόσο οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες καθώς ο χρόνος πιέζει.

Manchester United board had a direct contact with former Barça manager Ernesto Valverde today, as per @JamieJackson___ 🔴 #MUFC

No decision made yet – he’s one of the five candidates in the list in case Mauricio Pochettino won’t be allowed to leave Paris Saint-Germain.

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 23, 2021

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024