Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πεντάρα της Αταλάντα (5-2)

Πεντάρα της Αταλάντα (5-2)

Γκολ και θέαμα είχαμε στο Μπέργκαμο, με την Αταλάντα να επικρατεί με 5-2 της Σπέτσια για τη 13η αγωνιστική της Serie A πιάνοντας την Ίντερ στην 3η θέση.

Εντυπωσιακή ήταν η Αταλάντα στη 13η αγωνιστική της Serie A, καθώς συνέτριψε την Σπέτσια με 5-2, ανεβαίνοντας στην 3η θέση μαζί με την Ίντερ στους 25 βαθμούς έχοντας όμως ένα παιχνίδι περισσότερο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας, όντας μόλις 2 πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι επικράτησαν μετά από δύο μήνες στην έδρα τους, μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ στο 11′ με γκολ του Ενζολά αλλά η απάντησή τους ήταν άμεση, αφού στο 18′ ο Πάσαλιτς έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το γκολ αυτό έδωσε ώθηση στην Αταλάντα, η οποία ήταν καταιγιστική, και με δύο τέρματα πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, από τον Ζαπάτα στο 38΄ και τον Πάσαλιτς τρία λεπτά αργότερα, πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 3-1.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Tζαν Πιέρο Γκασπερίνι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της σημειώνοντας άλλα δύο γκολ με τον Μουριέλ (83′) και τον Μαλινόφσκι (90′). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με το δεύτερο τέρμα του Ενζολά.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα (87’ Σκαλβίνι), Ντε Ρόουν, Μέλε, Πάσαλιτς (87’ Πίκολι), Κοουπμάινερς (61’ Πεσίνα), Ίλιτσιτς (60’ Μαλινόβσκι), Σαπάτα (79’ Μουριέλ)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Έρλιτς, Αρμιάν, Μπαζτόνι, Σάλα (64’ Ρέκα), Χριστόφ, Κοβαλένκο (64’ Κόλεϊ), Ματζιόρε, Γκιασί (82′ Ποντγκορεάνου), Ενζολά, Βέρντε (52’ Μανάι).

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024