Ηλεία – Αυτοκίνητο χτύπησε ποδηλάτη – Ο άνδρας ξεψύχησε αφού είχε περπατήσει 1,5 χιλιόμετρο
Ένα τραγικό δυστύχημα με αυτοκίνητο και ποδηλάτη συνέβη στην Ηλεία.
Τροχαίο με αυτοκίνητο και ποδηλάτη έγινε στην Ηλεία, ενώ ο οδηγός του ποδηλάτου τραυματίστηκε θανάσιμα.
Όπως αναφέρει το ilialive.gr, τις συνθήκες του θανάτου ενός 54χρονου υπηκόου Αλβανίας εξετάζουν οι Αστυνομικές Αρχές στην Αμαλιάδα, από το πρωί της Δευτέρας.
Ο άτυχος άντρας βρέθηκε μέσα σε αυλή αγροικίας από οικείους του περίπου στις 9 το πρωί. Η υπόθεση όμως του θανάτου του φαίνεται πως συνδέεται με ένα γεγονός που είχε αναφέρει μια γυναίκα οδηγός το προηγούμενο βράδυ. Εκείνη, όμως, την ώρα οι Αρχές δεν μπόρεσαν να έχουν αποτέλεσμα στην έρευνά τους.

Πώς έγινε το τροχαίο
Περίπου στις 11 το βράδυ της Κυριακής μια γυναίκα οδηγός ενός ΙΧΦ, ενημέρωσε στην Τροχαία Ήλιδας πως κινούμενη από την παραλία Σαβαλίων προς την Ε.Ο. Πατρών – Πύργου, συγκρούστηκε με άγνωστο αντικείμενο.
Η έρευνα αργότερα στο σημείο που ανέφερε η γυναίκα αποκάλυψε την ύπαρξη ενός ποδηλάτου με εμφανείς ζημιές από σύγκρουση με άλλο όχημα.
Εκεί άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης. Από τις εκτιμήσεις των Αρχών το ποδήλατο ήταν το αντικείμενο πάνω στο οποίο χτύπησε το αυτοκίνητο της γυναίκας και που δεν έγινε αντιληπτό μέσα στη νύχτα καθώς κατέληξε σε χαντάκι.
Στη συνέχεια της έρευνας αποδείχθηκε πως το ποδήλατο ανήκει στον 54χρονο που βρέθηκε νεκρός στην αυλή της αγροικίας που δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν όντως ο χώρος που διαμένει.
Το περίεργο στην υπόθεση αυτή είναι πως το σημείο που έγινε η εκτιμώμενη παράσυρση απέχει από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο 54χρονος περίπου 1,5 χλμ. Όσο και αν ακούγεται ακραίο ο άνδρας παρά τον τραυματισμό του, κατάφερε να περπατήσει αυτή την απόσταση, αλλά φαίνεται πως κατέληξε στην αυλή του σπιτιού.
Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται και περισσότερο φως αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.
- HIIT: Αυτή είναι η πιο αποτελεσματική προπόνηση;
- Ποιοι 18άρηδες θα πρέπει να υποβάλουν φέτος φορολογική δήλωση
- Αρκάς: Η spooky «καλημέρα» της Παρασκευής
- ΝΑΤΟ: Ο Χέγκσεθ δεν θα παρευρεθεί στη Σύνοδο στις Βρυξέλλες
- Συνταγή: Σολομός με ρεβύθια, σπανάκι και κάρι
- Επιδρομή της Ρωσίας στη Ζαπορίζια – Δύο νεκροί
- ΗΠΑ: Νέος βομβαρδισμός του στρατού εναντίον σκάφους στον Ειρηνικό – Δύο νεκροί
- Διατροφή: Το να τρώμε μαζί με παρέα, μας κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442