Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μιλφέιγ με φυτική κρέμα
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα πετυχημένο μιλφέιγ.
Υλικά:
250 ml φυτική κρέμα μαγειρικής
1 λίτρο γάλα
130 γρ. κορν φλάουρ
7 κρόκους από μεσαία αυγά
280 γρ, ζάχαρη
120 γρ. βούτυρο
1 στικ βανίλιας
Για τη βάση:
900 γρ. φύλλα σφολιάτας
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. ζάχαρη άχνη
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
- Λούβρο: Υπό πίεση μετά από μια καταστροφική χρονιά
- Ράσφορντ: «Όταν μεγάλωσα συνειδητοποίησα τι είχε περάσει η μητέρα μου»
- IRIS: Διπλασιάζεται το όριο μεταφοράς χρημάτων μεταξύ ιδιωτών
- Ο Λαμίν Γιαμάλ έπαιξε ποδόσφαιρο με νεαρούς θαυμαστές του στο Ντουμπάι (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 26.12.2025]
- Πληρωμές: Kάρτα ή μετρητά; Tι προτιμούν οι Έλληνες
