Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ Β’ – Πανσερραϊκός 1-1 – Ο Ιγκνασόν έσωσε τον ΠΑΟΚ Β από νέα ήττα

ΠΑΟΚ Β’ – Πανσερραϊκός 1-1 – Ο Ιγκνασόν έσωσε τον ΠΑΟΚ Β από νέα ήττα

Ο Ίνγκι Ίνγκασον σκόραρε έπειτα από οκτώ ολόκληρους μήνες όμως αυτό δεν έφτανε για τον Δικέφαλο ο οποίος έμεινε στο 1-1 με τον Πασερραϊκό στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Supeleague 2.

Το ημερολόγιο έγραφε 7 Μαρτίου του 2021. Τότε ήταν η τελευταία φορά που ο Ίγκι Ιγκνασόν χριζόταν σκόρερ απέναντι στον Άρη. Ο Ισλανδός αμυντικός του ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα ξανά μετά από οκτώ μήνες, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ Β ο οποίος παρότι κατάφερε να ισοφαρίσει τον γκολ του Κανίς δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τους πρώτους τρείς πόντους του.

Ο Αγώνας

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχνε πιο απειλητική. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να προηγηθούν στο 25′ με τον Κανίς από κοντά να νικά τον Ταχλιμανίδη και να κάνει το 0-1. Το υπόλοιπο του πρώτου μέρους κύλησε χωρίς κάποια αξιοσημείωτη φάση, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν νωρίς την απάντηση με τον Ίγκι Ιγκνασόν στο 52 να φέρνει το ματς στα ίσα με κοντινή κεφαλιά.

Στο 72′ ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ανέβηκε στο δεύτερο μέρος φλέρταρε με το δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Γκορντεζιάνι, που έφτασε τις τρεις τελικές στο ματς, κατέληξε για λίγο άουτ. Κάπως έτσι, το τελικό σκορ παρέμεινε 1-1, με τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό.

ΠΑΟΚ Β’: Tαλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Καλουτσακίδης (80′ Τσοπούρογλου), Ίνγκασον, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Μελετίδης), Χατζηστραβός, Κουλούρης (69′ Τζίμας), Γαϊτανίδης (63′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80′ Πανίδης)

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι (68′ Έππας), Ανάκογλου, Κανίς, Μέσι (68′ Θεοδωρίδης), Κόντσι.

Sports in

Αναποφάσιστος ο Λεμπρόν – Οι σκέψεις για το μέλλον του (vid)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την ήττα-αποκλεισμό από τους Νάγκετς εμφανίστηκε αναποφάσιστος για το μέλλον του στους Λέικερς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024