Δήμητρα Αλεξανδράκη – «Κατέρρευσε» on air – «Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά»
Το μοντέλο μιλά μέσα από το νοσοκομείο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα όσα λέει συγκλονίζουν
Δύσκολες μέρες περνά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στο νοσοκομείο, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρήζει νοσηλείας.
Το πρωί της Παρασκευής (5/11) το μοντέλο και ο γιατρός της μίλησαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησαν τι συμβαίνει.
«Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6»
Όπως είπε ο γιατρός: «Πρόκειται για μία πολύ σοβαρή λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος, από αυτές που αποκαλούμε πυελονεφρίτιδες. Είναι συχνές σε νεαρές κυρίες και απειλούν μέχρι και την υγεία του νεφρού. Είναι τόσο έντονα τα συμπτώματα που μας ήρθε η Δήμητρα αλλά και άλλα άτομα που μας έρχονται με αυτή τη λοίμωξη. Οι ενοχλήσεις ήταν έντονες».
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη από την μεριά της πρόσθεσε: «Εγώ δεν πάω εύκολα στο νοσοκομείο. Παρέλυσα από τη δεξιά μου πλευρά. Δεν μπορούσα να πατήσω το δεξί μου πόδι από τον πόνο στο νεφρό. Ανέβασα πυρετό μέχρι 39,6».
Στη συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα γιατί όπως είπε «δεν θέλει ο κόσμος να την βλέπει έτσι».
Δείτε τι αποκάλυψε το μοντέλο για την υγεία του
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινοί έποικοι καταστρέφουν 15 σπίτια Παλαιστινίων σε χωριό κοντά στην Ιεριχώ
- Ουκρανία: 4 νεκροί εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων στην περιφέρεια Ντνιπροπετρόβσκ
- Σουδάν: Παιδί 3 ετών νεκρό και 13 τραυματίες σε πυρκαγιά που σάρωσε καταυλισμό εκτοπισμένων
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Κακοκαιρία: Υπερχείλισε ρέμα στο Πικέρμι – Καθίζηση στο Πολύγωνο – Διακοπές κυκλοφορίας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ

