Ρέαμπτσιουκ – «Απορώ πως δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα»
Ο Μολδαβός χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την Άιντραχτ και στάθηκε φάση του 30’, στην οποία ο διαιτητής έπρεπε να αποβάλει τον Μπάρκοκ.
Στο δολοφονικό μαρκάρισμα που δέχθηκε στο 30’ από τον Μπάρκοκ στάθηκε ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Άιντραχτ.
Μια φάση στην οποία ο ρέφερι θα έπρεπε να δώσει κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Άιντραχτ, με τους διαιτητές να ζητούν συγγνώμη από τον Ολυμπιακό για το λάθος τους.
«Απορώ πως δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μολδαβός, ενώ για το αποτέλεσμα τόνισε ότι είναι άδικο, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από την Αιντραχτ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρέαμπτσιουκ:
Για τη φάση με το χτύπημα: «Καταρχήν είμαι απογοητευμένος από την ήττα. Απογοητευμένος γιατί ήταν ένα χτύπημα με απαράδεκτο τρόπο, απορώ πως δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα. Δεν υπήρχε έλεγχος στο VAR για το δεύτερο γκολ. Τα λάθη σε αυτά το επίπεδο πληρώνονται ακριβά».
Για το αν είναι άδικο αποτέλεσμα: «Ναι πραγματικά ήταν άδικο το αποτέλεσμα, είχαμε τον έλεγχο, ήμασταν οι καλύτεροι, χάσαμε το έλεγχο στα τελευταία λεπτά, το πληρώσαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».
Για το -4 από την πρώτη θέση: «Είμαστε στο -4, θα διεκδικήσουμε έξι πόντους. Όλα είναι πιθανά, να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια και βλέπουμε τι θα γίνει».
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Η Γκενκ του Καρέτσα νίκησε με 1-0 την Φράιμπουργκ και η Φερεντσβάρος με 2-0 την Μπράγκα. Ισοπαλία στο Θέλτα – Λιόν (1-1), ενώ η Μίντιλαντ πήρε το ντέρμπι με την Νότιγχαμ Φόρεστ (1-0)
Τυπική υπόθεση είναι η ρεβάνς για την ΑΕΚ καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας με 4-0 σε βάρος της Τσέλιε και ουσιαστικά προκρίθηκε από το πρώτο ματς στα προημιτελικά του Conference League.
Βάργκα στο 3' Κοϊτά στο 33' και Γκατσικοβιτς στο 36' πέτυχαν τα τρία γκολ της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με την Τσέλιε, ενώ στις αρχές του δεύτερου σκόραρε και ο Μουκουντί (49'). Δείτε τα βίντεο.