Για τη σημερινή αναμέτρηση της Μίλαν με την Πόρτο (3/11, 22:00) μίλησε ο Στέφανο Πιόλι και ξεκαθάρισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του.
«Ας μην σκεφτόμαστε τα επόμενα δύο παιχνίδια, αύριο (σ.σ. σήμερα) είναι η τελευταία ευκαιρία. Πιστεύουμε σε αυτό και θέλουμε να σταματήσουμε το αρνητικό σερί. Πιστεύουμε ότι μπορούμε ακόμα να φτάσουμε στους «16». Πρέπει απλά να επικεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα.
Πάντα ήμασταν καλοί στο να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Έχουμε τα προσόντα για να σταματήσουμε αυτό το αρνητικό σερί αποτελεσμάτων. Ξέρουμε τι μας περιμένει την Κυριακή, με το ντέρμπι (σ.σ. απέναντι στην Ιντερ), αλλά θα είναι μια άλλη κατάσταση», ανέφερε αρχικά στη συνέντευξη τύπου ο Ιταλός τεχνικός και στη συνέχεια πρόσθεσε:
«Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς, είναι αλήθεια, αλλά είμαστε στο μηδέν στη βαθμολογία. Έχουμε ένα παιχνίδι για να το διορθώσουμε αυτό. Στα πρώτα ματς χάσαμε πολλές ευκαιρίες, θα πρέπει να συγκεντρωθούμε για να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Περιμένω πολλά από την ομάδα μου».
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άλκμααρ – Σαχτάρ Ντόνετσκ για τα προημιτελικά του Conference League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 4.
LIVE: Θέλτα – Φράιμπουργκ. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Θέλτα – Φράιμπουργκ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.