Η Κηφισιά έριξε τη… βόμβα και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφήνοντας εκτός θεσμού τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Με την πρόκριση της Κηφισιάς, ολοκληρώθηκε και τυπικά το «παζλ» των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα υπάρχουν εκπρόσωποι και και από τις 3 κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Έτσι, πιο αναλυτικά, στη φάση των «16» θα δώσουν το «παρών», δέκα ομάδες της πρώτης κατηγορίας (ΑΕΚ, Αρης, Βόλος, Ιωνικός, Λαμία, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ), πέντε της δεύτερης κατηγορίας (ΑΕΛ, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λεβαδειακός, Νίκη Βόλου και Κηφισιά) και μία της τρίτης κατηγορίας (Αγιος Νικόλαος)
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.