Greak Freak show και νίκη των Μπακς στην Ιντιάνα (109-119)
Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το 3-1 μετά τα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν, επικρατώντας των Πέισερς με 119-109 εκτός έδρας. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 30 πόντους, 10 ριμπάουντ και 9 ασίστ.
Το δίδυμο Αντετοκούνμπο-Μίντλετον χάρισε ακόμη μια νίκη στους Μπακς! Τα «Ελάφια» επικράτησαν των Πέισερς με 119-109 εκτός έδρας, κάνοντας το 3-1 ύστερα από τα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ μέτρησε 36 λεπτά συμμετοχής στο παρκέ και είχε 30 πόντους με 10/16 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 10/13 βολές, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 2 λάθη, ενώ ο Μίντλετον πέτυχε άλλους 27 πόντους με 7/14 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 7/8 βολές, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ σε 32 λεπτά.
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ξεκίνησε στην βασική πεντάδα των Μιλγουόκι Μπακς και στα 19 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 8 πόντους με 4/5 δίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Για ένα λεπτό αγωνίστηκε και ο Γιώργος Καλαϊτζάκης.
Από την πλευρά των Πέισερς, ξεχώρισαν οι Μάλκολμ Μπρόγκντον (25π., 7ασ.) και Ντομάντας Σαμπόνις (21π., 13ριμπ.).
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Συνάντηση ανάμεσα στους Ρέγες, Χιμένεθ και Καρυπίδη προπονητικό κέντρο του Άρη με θέμα την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τις αποδεσμεύσεις, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα γενικότερα.