Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς – «Ολα ανοιχτά για την πρόκριση»

Μαρτίνς – «Ολα ανοιχτά για την πρόκριση»

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Αιντραχτ μίλησε ο Πέδρο Μαρτίνς.

O Oλυμπιακός δεν τα κατάφερε στην Φρανκφούρτη, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Αιντράχτ. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την λήξη της αναμέτρησης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, τόνισε η υπόθεση πρόκριση  είναι ακόμα ανοικτή στον όμιλο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:
Για το παιχνίδι: «Ο αντίπαλος σήμερα ήταν καλύτερος από εμάς, πρέπει να το παραδεχτούμε. Από το 2-1 τα πράγματα ήταν πολύ άνετα για αυτούς. Πρέπει απλά να παραδεχτούμε ότι ήταν ανώτεροι από εμάς σήμερα».

Για το τι δεν δούλεψε για τον Ολυμπιακό: «Η πίεση έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν καλά τα πράγματα σε αυτό το στοιχείο, στο δεύτερο μείναμε λίγο πίσω. Στην κατοχή δεν πήγα ν τα πράγματα όπως τα θέλαμε στο δεύτερο ημίχρονο, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, έντονο, πολύ δυνατό, όμως η Άιντραχτ το εκμεταλλεύτηκε καλύτερα. Είναι όλα ανοιχτά. Είμαστε δεύτεροι, θα παίξουμε δύο παιχνίδια στο γήπεδό μας και όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση».

Για το αν έφταιγε η κούραση: «Δεν πιστεύω ότι έχει να κάνει με αυτό. Όποιος βρίσκεται στην 11άδα έχει τις καλύτερες συνθήκες για να παίξει. Είχαμε ένταση, είχαμε καλές στιγμές, οι παίκτες ήταν έτοιμοι. Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τα πολλά παιχνίδια».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024