Κοροναϊός – Αποκαλυπτικά στοιχεία – Πάνω από 94% οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ 28 νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης
Ο κοροναϊός επιμένει και «χτυπάει» περισσότερο τους ανεμβολίαστους. Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία από 28 νοσοκομεία στη Βόρεια Ελλάδα.
Ξεπερνά το 94% το ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται λόγω Covid-19 στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) 28 νοσοκομείων της Μακεδονίας και της Θράκης, που υπάγονται στις αρμοδιότητες της 3ης και της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), σύμφωνα με στοιχεία που έχουν αναρτηθεί στις σελίδες τους.
Το, δε, ποσοστό των ανεμβολίαστων που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνου, κυμαίνεται από 83,8% έως 85,2%.

Δείτε αναλυτικά τα στοιχεία
Αναλυτικά, στα 14 νοσοκομεία που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 3ης ΥΠΕ σήμερα, ο συνολικός αριθμός νοσηλευόμενων, λόγω Covid-19 σε απλές κλίνες ανέρχεται σε 356 εκ των οποίων οι 283 (79,5% ) ανεμβολίαστοι και 73 (20,5%) εμβολιασμένοι.
Ο αριθμός των νοσηλευόμενων με απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνο ανέρχεται σε 27 εκ’ των οποίων 23 (85,2%) ανεμβολίαστοι και τέσσερις (14,8%) εμβολιασμένοι, ενώ στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 77 ασθενείς εκ’ των οποίων 73 ανεμβολίαστοι (94,8%) και τέσσερις εμβολιασμένοι (5,2%).
Στα 14 νοσοκομεία που υπάγονται στην αρμοδιότητα της 4ης ΥΠΕ σήμερα ο συνολικός αριθμός νοσηλευόμενων λόγω Covid-19 σε απλές κλίνες ανέρχεται σε 293, εκ’ των οποίων οι 222 (75,8%) ανεμβολίαστοι και οι 71 (24,2%) εμβολιασμένοι.
Ο αριθμός των νοσηλευόμενων με απλές κλίνες με μάσκα υψηλής ροής οξυγόνο ανέρχεται σε 37, εκ των οποίων 31 ανεμβολίαστοι (ποσοστό 83,8%) και έξι εμβολιασμένοι (16,3%), ενώ στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 51 ασθενείς εκ των οποίων 48 ανεμβολίαστοι (94,1%) και τρεις εμβολιασμένοι (5,9%).
- Καιρός: Γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας
- Ποια είναι τα μπαζωμένα ρέματα που πλημμυρίζουν την Αθήνα
- Margo’s Got Money Troubles: Η πρεμιέρα της σειράς με τις Μισέλ Φάιφερ, Ελ Φάνινγκ και Νικόλ Κίντμαν
- Πάρ’ το αλλιώς: Έξι τρόποι για να βάλεις τη σχέση από το τέλμα
- Στέγαση: Συνεχίζεται η ασφυξία – Πάνω από το ιστορικό υψηλό του 2008 οι τιμές – Οι περιοχές που «καίνε»
- Η κυβέρνηση απειλεί τους αγρότες με διώξεις περί «εγκληματικής οργάνωσης» και στοχοποιεί το λαϊκό κίνημα
- ΕΣΔΑ: Ο Στάρμερ καλεί την Ευρώπη να περιορίσει τα δικαιώματα των μεταναστών για να… αντιμετωπίσει την ακροδεξιά
- Νέα στοιχεία για το πόρισμα που «αποσύνδεσε» ΕΥΠ και Predator
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 11.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/colton-sturgeon-6FQuEH9mcNk-unsplash-315x220.jpg)






















![Αγρότες: Η στιγμή που άνδρας των ΜΑΤ πετάει δακρυγόνα στο πλήθος στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/image-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)
















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442